Matchboox - De Taart en de Kat

matchbooxDe populaire serie Matchboox heeft een verhaal van Alfred Birney aan haar collectie toegevoegd. Leuk als sinterklaascadeau! En als je te laat bent, dan is het ook leuk als verrassing onder de kerstboom. Zeer geschikt verder als verjaardagscadeautje, gadget, ludiek relatiegeschenk, noem maar op. Je kunt er natuurlijk ook een hele zak van kopen en er de kerstboom mee optuigen!

Een Matchboox is een klein, handgemaakt boekje in een lucifersdoosje. Zowel lezers als verzamelaars zijn er dol op en de items worden veelvuldig betwitterd. Ze zien er prachtig uit en kosten slechts € 4,95. Levertijd is een week. Bestel hier…

Bij Matchboox vinden matches plaats van schrijvers en illustrators / beeldend kunstenaars. Alfred Birney vond zijn match in Joyce Bloem, die tien jaar geleden al mooie stukken schreef en illustreerde voor zijn geruchtmakend E-zine Yournael van Cyberney & Co.

Alfred Birney schreef het verhaal “De taart en de kat”. Joyce Bloem verwerkte de tekst knap in kleurige illustraties. De website van Matchboox vermeldt als cadeautip bij “De taart en de kat” het volgende: Voor dromers en spirituele mensen…

Alle informatie over het boekje met het kortste verhaal dat Alfred Birney ooit schreef is op deze webpagina van Matchboox te vinden. Veel plezier!